Ogłoszenia Premium 

Główna > Usuwanie ogłoszeń

Na tej stronie możesz usunąć swoje ogłoszenia jeśli dodawałeś je nie zakładając konta w serwisie(*).
Procedura usuwania takich ogłoszeń wygląda następująco:
1. Wpisujesz w formularzu poniżej adres e-mail który podałeś przy dodawaniu ogłoszenia.
2. Otrzymujesz na e-mail listę wszystkich ogłoszeń z przypisanym adresem e-mail oraz z linkami do usunięcia każdego z nich.
3. Klikasz na link (otrzymany w e-mailu) do usunięcia interesującego Cię ogłoszenia.
E-mail:



* - jeśli chcesz usunąć ogłoszenia dodane z poziomu konta, zaloguj się - wejdź w szczegóły swojego ogłoszenia i kliknij link: usuń ogłoszenie.


Moje konto

Social

 

 

Najczęstsze zapytania

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.